Entronització de la imatge de Sant Ròc a Vilamòs

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Entronització de la imatge de Sant Ròc a Vilamòs

El proper dia 15 d’agost, coincidint amb la Festa Major de Vilamòs, tindrà lloc la cerimònia d’entronització de la imatge de Sant Ròc, sant patró de la població.

La cerimònia d’entronització anirà acompanyada d’una missa cantada en aranès a càrrec de la coral És Paoesses de l’Associació Es Paums, dirigida por Lucía Mas.

La talla és obra de l’artista Antonio Fernández de Ortega i García de Acilu, escultor-policromador de Vitòria-Gasteiz, autor també de la imatge de la Mair de Diu de Montgarri.
Fernández de Ortega i Garcia de Acilu va començar per treballar a la Sant-Roc-de-VilamosVal d’Aran fa més de quinze anys i és l’autor d’obres com: la restauració de la Creu Processionau de Les, la còpia de la Mare de Déu de Mijaran, el Davallament del Crist de Mijaran amb els personatges de Nostre Senyor, la Mare de Déu, Jusèp d’Arimatea, Nicodem i Sant Joan a volum natural prenent com a referència el Crist de Mijaran i els diferents davallaments romànics de l’Atelier d’Erill i de la Vall de Boí, el Retaule de Mijaran amb les imatges de Jaime 1er i el Venerable Frare Joan de Vilamòs, la restauració de Santa Lúcia, Sant Julià i la Mare de Déu de Garòs, o de Santa Anna amb la Mare de Déu nena, Sant Ròc, la Mare de Déu del Roser d’Aubert i Nostra Senyora de Montgarri.

L’acte, que tindrà lloc a les 13h a l’església de Santa Maria de Vilamòs, comptarà amb la presència de Joseph Geethafonkalan, rector de Vilamòs; del sindic d’Aran, Carlos Barrera; de Francisco Castet Condò, alcalde de Vilamòs; i de José Antonio Castet, president de l’Associació Es Paums, entre d’altres.

L’entronització de la imatge de Sant Ròc, ha estat possible gràcies a la col·laboració de diferents institucions i particulars.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 338 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×