Finalitzades les obres de l’entorn del poliesportiu

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Finalitzades les obres de l’entorn del poliesportiu

Les obres de l’entorn del poliesportiu de la Pobla de Segur ja han arribat al final. Ahir dimarts, l’alcalde i el personal dels serveis tècnics, juntament amb l’arquitecte i representants de la constructora, han pogut veure de primera mà el resultat.

Les principals actuacions han estat l’urbanització i adequació d’una zona de 2.700 metres quadrats, amb diferents tipus de paviment i d’enjardinament. Per separar físicament la vorera de la carretera N-260 s’ha creat un espai verd de 4 metres quadrats. Aquest espai ajudarà a millorar la seguretat per als vianants, al mateix temps que genera espais d’ombra. L’espai exterior del pavelló s’ha pavimentat, amb la creació d’unes grades exteriors i s’ha solucionat els problemes de drenatge, convertint-ho en un espai on es puguin realitzar actes municipals.

Durant la visita, l’alcalde Marc Baró ha destacat que amb aquestes actuacions “hem donat una nova cara a una zona de la població molt transitada tant per vianants com per a conductors o usuaris de l’equipament esportiu. A més, amb aquest espai més agradable guanyem en seguretat i comoditat”. Les obres de millora han tingut un cost final de 270.000 euros i ha comptat amb la subvenció del 75% de l’import en el marc del projecte de Pla de Barris.

Obert l’accés al pont També aquest dimarts s’ha obert l’accés als vianants a una de les voreres del pont. En les últimes setmanes s’ha repavimentat amb un material asfàltic més resistent a les vibracions dels vehicles i a les inclemències climàtiques, unes afectacions que ha portat al deteriorament la capa de morter que ara s’ha substituït.

entorn del poliesportiu
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 84 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×