El freeride aranès júnior cada vegada més amunt

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

FREERIDE JUNIOR ARANESI- CGA

Els aranesos del Club d’Esquí Emotion i membres també del Centre de Tecnificació de la Val d’Aran, Abel Moga, Pòl Tellosa i Jusep Capel van fer un paper increïble.
La setmana vinent participaran en el Freeride Junior Tour de Chamonix 3*, on es donaran cita els millors freeriders júniors del món.

El cap de setmana passat es va celebrar el Freeride Junior Tour el Dorado de 2 estrelles (2*), els aranesos del Club d’Esquí Emotion i membres també del Centre de Tecnificació de la Val d’Aran, Abel Moga, Pòl Tellosa, Jusep Capel i els catalans, Jordi Riba i Axel Aniquet, van fer un paper increïble.

Pol-Tellosa-14-anys
Freeride Pol Tellosa 14 anys

Les condicions eren molt difícils ja que més de dos terços dels participants van sofrir caigudes i els nostres riders anaven disposats a donar el millor d’ells mateixos i no es van lliurar tampoc de les caigudes, però van demostrar que el freeride aranès cada vegada està més alt.Abel-Moga-15-anys
Freeride Abel Moga 15 anys

L’equip liderat pel rider i entrenador Cristian Boiria, porta més de 8 anys entrenant en aquesta disciplina i aquest any l’objectiu és un, guanyar el circuit del Freeride Junior Tour. La setmana vinent participaran en el Freeride Junior Tour de Chamonix 3*. On es donaran cita els millors freeriders júniors del món.
Les properes cites seran en Piau Engaly 1*, Val Thorens 2*, La Rossiere 2* i Verbier 3*.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.567 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×