El CAEI segueix sumant èxits

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Durant el cap de setmana passat són varis els equips del Club Aranés d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI) que s’han desplaçat a altres estacions d’esquí per participar en diferents competicions.

Els U10/12 van anar a Cerler, on se celebrava el prestigiós XXIV Trofeu Pitarroy; aquest trofeu concentra a les millors promeses de l’esquí nacional i el CAEI, com no podia ser d’una altra manera, va acudir a la competició amb 20 esportistes de l’equip U12 i U10.

En relació als resultats, el club va fer una bona actuació. Començant amb els més grans U12: SIMÓN CALZADO va aconseguir un 4rt lloc en el GS del dissabte que sumat a la seva actuació del SG del diumenge pujaven a aquest corredor a la 6a posició de la general en categoria masculina.

Destaca l’actuació dels més petits de la categoria, els U10, els quals van obtenir els següents resultats: en el GS del dissabte MARTÍ UBEIRA va obtenir un 2n lloc i MAIALEN ROS també va quedar 2a però en el SG del diumenge.

L’equip d’INTERCLUBS va disputar aquest cap de setmana el GP CEAC en La Molina.

El dissabte es va celebrar el SL en la pista Torrent Negre amb molta calor i neu molt pesada i humida.

Malgrat les condicions es van fer diversos podis:

U16 dames: 1a JÚLIA FEIXA
U18 homes: 2n GUZMÁN FERNÁNDEZ
VET B homes: 2n PEP FERNÁNDEZ

Diumenge va tocar el torn al GS, també amb molta calor i neu molt pesada. La segona màniga va ser molt complicada i la pista en molt males condicions.

Podis:
U14 homes: 3r ALONSO FERNÁNDEZ
U16 dames: 1a JÚLIA FEIXA i 2a IRENE ARÍS
VET B homes: 1r PEP FERNÁNDEZ

L’equip d’U18/21 ha estat disputant el Trofeu Francesc Viladomat en l’estació andorrana de Pas de la Casa i en el qual van aconseguir uns bons resultats, sobretot ANA VIDAOR que va aconseguir la victòria absoluta els dos dies de competició. ANA VIDAOR és corredora del CAEI però sota la disciplina del CETVA.

Els altres podis van ser:

CLARA ALBERT: 1a U21
JON MARTÍNEZ: 1a U21 (els dos dies)

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots