Es presenta un projecte transversal per treballar l’educació emocional a la comarca

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Es presenta un projecte transversal per treballar l’educació emocional a la comarca

Una vintena de persones del món educatiu de la comarca es van reunir a principis de setmana a la seu del Consell Comarcal per conèixer el projecte “Educació emocional” basat en l’estudi del Servei Científic Tècnic de la UdL que ensenya pautes de reacció per donar una resposta assertiva, millorant la convivència i utilitzant el  videojoc com a eina pedagògica.

El projecte presentat per les tècniques Miriam farré i Mar Moliné neix amb la voluntat d’establir pautes de treball unificades sobre educació emocional a diversos àmbits de la societat ribagorçana i formar a diversos col·lectius com tècnics, monitors, educadors, famílies perquè tinguin uns coneixements bàsics per saber reaccionar i ensenyar àmbits d’educació emocional als nens.

Han estat diferents administracions, agents educatius i entitats les que han mostrat interès en aquest projecte i ara s’està estudiant la viabilitat financera i el possible finançament. Segons la presidenta del Consell comarcal, Maria José Erta, la iniciativa és molt interessant ja que es tracta d’un projecte transversal que permet treballar de forma unificada amb els diversos agents del territori i que involucra a tota la societat ribagorçana. Malgrat que estem en una fase embrionària el projecte rep tot el suport  del Consell Comarcal i, per part de la institució, es buscaran línies de finançament per fer-ho efectiu, afirma Erta.

educació emocional
projecte transversal per treballar l’educació emocional
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 176 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×