Gaudeix des de casa del cinema català amb eBiblio!

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Gaudeix des de casa del cinema català amb eBiblio!

Fa uns dies ens vam fer ressó a les xarxes de la proposta de l’Acadèmia del Cinema Català, organitzadors del Cicle Gaudí que es projecta a Sort el tercer diumenge de cada mes, de títols de cinema català – és a dir, amb equip artístic o tècnic o producció catalana – disponibles per veure en diferents plataformes d’streaming.

Des de la Biblioteca Pública de Sort hem anat un pas més enllà i a partir d’aquella proposta us presentem una selecció de títols de cinema català – n’hi ha molts més! – disponibles de manera totalment gratuïta amb el carnet de la biblioteca i accés a eBiblio.La plataforma eBiblio és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunyaque fa possible el préstec gratuït de continguts digitals – llibres, revista, música, pel·lícules, documentals i obres de consulta i referència – a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes.

Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: telèfons intel·ligents, tauletes, ordinadors personals i lectors de llibres electrònics (excepte dispositius Kindle).

El servei està disponible a la web ebiblio.cat, i també s’hi pot accedir descarregant l’app eBiblio disponible per iOS i Android; si no teniu accés o bé teniu problemes per accedir-hi no dubteu a posar-vos en contacte amb la nostra bústia info@bibliosort.cat on també atendrem qualsevol dubte o incidència sobre els serveis que presta la Biblioteca Pública de Sort.

eBiblio

Trobareu el llistat de títols a :
https://bibliosort.cat/2020/04/11/cinema-ebiblio-catala/

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.199 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×