La Seu d’Urgell engega avui el nou curs escolar amb tota normalitat

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

La Seu d’Urgell engega avui el nou curs escolar amb tota normalitat 

Els centres educatius de la Seu d’Urgell i Castellciutat han iniciat avui dimarts, 12 de setembre, el nou curs escolar 2017-2018 amb tota normalitat. La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, manifesta el seu desig “d’un bon curs a tota la comunitat educativa”. Iscla anima a tots els alumnes i famílies “a gaudir aquesta etapa plena d’aprenentatges”.

Cal remarcar que avui han obert les seves portes els centres d’educació infantil i primària, mentre que els instituts Joan Brudieu i La Valira arrencaran el curs el pròxim dijous 14 de setembre. Val a dir però que els alumnes d’ESO del col·legi La Salle han iniciat les classes en la jornada d’avui.

Pel que fa al conjunt de centres educatius de la ciutat, pel que fa al segon cicle d’educació infantil i primària, l’escola Albert Vives té matriculats per aquest nou curs escolar un total de 392 alumnes; l’escola Pau Claris en té 321 matriculats, mentre que l’escola La Valira hi cursaran 105 nens i nenes; i a l’escola de Castellciutat albergarà un total de 21 alumnes.

Al col·legi La Salle hi cursaran 384 alumnes al cicle d’infantil i primària; i 209 alumnes a l’ESO. Pel que fa a la llar d’infants ‘Xics’ de la Salle en aquest nou curs hi ha un total de 72 nens i nenes.

D’altra banda, l’institut Joan Brudieu cursaran l’ESO un total de 352 alumnes; 223 alumnes a batxillerat, mentre que l’institut La Valira hi cursen un total de 132 nois i noies (per cursos: 60 a primer, 30 a segon i 42 a tercer).

En aquest nou curs escolar han iniciat la seva escolarització a P3 un total de 124 nens i nenes de la Seu i Castellciutat.

Escola-Albert-Vives

Respecte a la llar d’infants municipal Els Minairons’ en aquest nou curs comencen 93 nens i nenes.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 251 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×