La Seu d’Urgell compte amb un nou bus per anar a Lleida els diumenges

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Seu d’Urgell compte amb un nou bus per anar a Lleida els diumenges

El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà l’oferta de transport públic a la Seu d’Urgell a partir del pròxim diumenge 18 de novembre amb noves expedicions que milloraran la comunicació de la capital de l’Alt Urgell amb Lleida per atendre, principalment, la demanda detectada de mobilitat d’universitaris.

Concretament, s’incorporarà una nova expedició els diumenges amb sortida de la Seu a les 19.30 hores i arribada a l’estació d’autobusos de Lleida a les 21.35 hores. Així mateix, hi haurà una tornada des de Lleida amb sortida a les 21.45 hores i arribada a la Seu d’Urgell a les 23.50 hores de manera que els usuaris podran fer el retorn a la nit.

Al respecte, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, manifesta que l’Ajuntament valora “positivament” que la Generalitat de Catalunya hagi atès la petició d’incorporar una nova expedició a Lleida els diumenges a la tarda. Batalla remarca que amb la posada en funcionament d’aquest nou bus es millora el servei de transport dels estudiants, que els hi permetrà retornar a Lleida en un horari més adequat, i alhora aprofitar millor el diumenge a la Seu d’Urgell, ja que fins ara el darrer bus per viatjar a Lleida sortia a les 16.30 hores.

Cal recordar que la petició de posar un nou bus de la Seu d’Urgell fins a Lleida els diumenges parteix d’una sol·licitud de ciutadans urgellencs, principalment estudiants, que la van canalitzar a través de l’Ajuntament. Val a dir també que aquesta petició va ser objecte de debat en un ple municipal.

Bus a Vic i a Girona

De moment, la petició d’establiment d’un nou servei de transport entre la Seu d’Urgell i les ciutats de Vic i Girona per tal d’atendre la mobilitat d’estudiants universitaris no s’ha pogut aconseguir. Per la seva part, però, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell seguirà treballant en aquesta qüestió.

Recordem que aquesta sol·licitud va sorgir d’un debat en el sí del Consell Municipal d’Adolescents de la Seu d’Urgell.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 173 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×