LA FIRA DE SANT ERMENGOL DE LA SEU D’URGELL REVALIDA EL SEU ÈXIT SUPERANT ELS 70.000 VISITANTS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Fira de Sant Ermengol 2015 que ha celebrat aquest cap setmana la Seu d’Urgell ha superat els 70.000 visitants, augmentant així xifra obtinguda en l’edició de l’any passat. Davant d’aquest d’èxit de públic, cridat sobretot per la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, ha afirmat que “estem molt satisfets del funcionament de la fira, especialment per la bona acceptació de les activitats proposades”.
Font ha afegit que sobre aquest model de fira “volem seguir consolidant-lo de cara a properes edicions, apostant per seguir introduint noves activitats, seguir innovant i, en definitiva, seguir sent un referent al territori”.U-formatges

La nova distribució de les parades dels marxants pels carrers de la Seu d’Urgell ha estat un dels elements més ben valorats de la Fira de Sant Ermengol d’enguany, ja que ha facilitat la mobilitat dels visitants.
Una altra dada a destacar de la fira ha estat la gran afluència de turistes que han omplert durant tot aquest cap de setmana restaurants i hotels de la capital alturgellenca.
Casa Mateu, el formatge guanyador del concurs popular
Els participants al concurs popular de formatges artesans del Pirineu, novetat d’aquesta 21a Fira de Formatges Artesans del Pirineu, han fet guanyador, per votació popular, al formatge de Casa Mateu.
Recordem que el concurs popular de formatges artesans del Pirineu ha consistit en què el públic assistent al certamen podia votar, durant tot la jornada d’ahir dissabte, el formatge que més li havia agradat.
El formatge guanyador ha estat obsequiat amb el ‘Diploma de Medalla d’Or-Concurs Popular’, mentre que entre els concursants s’ha fet un sorteig. El guanyador ha obtingut cinc quilos de formatge com a premi.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,71 de 5 - 14 Vots
Carregant ... - 1.641 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×