Doble podi d’Isabella González (CEVA) 2a en SL i 3a en SG de la 2a Fase de Copa Espanya a Astún

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Doble podi d’Isabella González (CEVA) 2a en SL i 3a en SG de la 2a Fase de Copa Espanya a Astún


Andrea Rodriguez i Alfonso Cubillo 6a posició en Gegant U14 i Victor Bultó 6è a SL U14. En U16 Guillermo Meire 5è en SL i Eugenia Brotons 5a en GS van completar els bons resultats del CEVA a la 2a Fase de Copa Espanya del cap de setmana

Després de la cita inaugural celebrada a Sierra Nevada al gener, la Copa Espanya Audi U14/U16 de la RFEDI es va reprendre el passat cap de setmana a Astún (Aragó), on els esquiadors i esquiadores del Club CEVA van tornar a obtenir importants resultats.


Isabela González Barot del Club CEVA va demostrar un cop més el seu gran estat de forma aquesta temporada amb la tercera plaça en Super Gegant inaugural U14 femení i la segona posició en el SL U14. Isabela es va classificar 4a al GS U14 femení tancant així la seva excel·lent participació en aquesta prova de la 2a Fase de Copa Espanya a Astún.


Els esportistes del Club CEVA en el seu conjunt van tancar una esplèndida competició en la 2a Fase de la Copa Espanya Audi d’Astún amb la 5a plaça de Guillermo Meire García a SL U16 i la també 5a posició d’Eugenia Brotons Batista en GS U16. Per la seva part en U14 cal destacar la 6a plaça d’Andrea Rodríguez Elosegui i Alfonso Cubillo Goytre en GS, i la també 6a posició de Víctor Bultó-Gil Vernet al SL U14 masculí. Aquests resultats posen de manifest el gran treball que realitzen els entrenadors i tècnics del Club CEVA amb els equips de competició del club.


També aquest cap de setmana l’equip de Freeride Jordi Tenas del Club CEVA ha tornat a la competició amb la seva participació en el Eldorado Freeride Junior*** d’Ordino-Arcalís en el qual, tot i quedar-se a les portes del podi amb la 4a posició de Martina Marset, el grup ha sortit reforçat sumant una experiència positiva després que tots els riders complissin amb els objectius tècnics en l’execució de les seves línies. Durant la seva estada a Andorra, el grup va poder entrenar i perfeccionar trucs aeris al 360 extreme a més de conèixer a referents com Drew Tabke un dels riders amb més experiència del Freeride World Tour.

Info: i fotos: Club CEVA
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 106 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×