Es presenta el disseny del mural que es pintarà al mur exterior de l’Escola Alba de Tàrrega coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Es presenta el disseny del mural que es pintarà al mur exterior de l’Escola Alba de Tàrrega coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

  • El mural està dissenyat per l’artista targarí David Escribà i representa la llibertat i l’autonomia que aconsegueixen els infants després del seu pas per l’escola. 
  • L’empresa Laumont, que des de fa 3 anys dona suport a diferents projectes de l’entitat, col·labora ara amb el finançament de la futura intervenció artística.

Avui 3 de desembre, Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat s’ha presentat a davant de l’Escola Santa Maria de l’Alba el disseny del mural que es començarà a fer al mur que limita l’escola amb l’exterior.  Un mural dissenyat per l’artista targarí David Escribà en motiu d’aquest dia i inspirat amb la idea que els infants de l’escola aconsegueixen ser més lliures i més autònoms gràcies al seu pas i acompanyament per l’escola. La iniciativa del mur té el recolzament de l’empresa Laumont.

Amb el lema “No som Invisibles” l’escola i el Grup Alba s’ha unit a la campanya que promou per DINCAT (Federació d’Entitats de Persones amb Discapacitat de Catalunya) i els alumnes han llegit el manifest que s’ha elaborat per aquest dia. L’objectiu del mural és també visibilitzar l’Escola Alba i situar-la en el mapa de Tàrrega. S’espera que la intervenció artística estigui finalitzada a la primavera. 

L’empresa targarina Laumont, a més de ser empresa sòcia del Grup Alba, ja porta 3 anys donant suport a projectes de l’Escola Alba. Anteriorment havia col.laborat amb el Pati de les Experiències i el Calendari Solidari i aquest any ho fa amb una aportació per millorar els recursos de l’Escola i per fer la intervenció artística al mur exterior.

disseny del mural
Es presenta el disseny del mural que es pintarà al mur exterior de l’Escola Alba de Tàrrega coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 92 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×