Programa d’Actes per dimecres 27 Dansàneu 2022

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Programa d’Actes per dimecres 27 Dansàneu 2022

“TRADICIÓ, TRANSMISSIÓ, TRAÏCIÓ”. TRA TRA TRA: EXPLICA DANSA

Hora: 12:00
Lloc: Església de Sant Joan (Isil)
Preu: 5€ anticipada / 8€ a taquilla

“Tra Tra Tra, tradició, transmissió, traïció” és una proposta i exploració singular on el ballarí Toni Jodar observa les influències mútues entre la dansa contemporània i tradicional, com un acte ja no de traïció per a cap de totes dues, sinó d’amor incondicional a tota la dansa.
Dansa, Conferència ballada, Memòria.“ESERCIZIO DI STILE”. IRATXE ANSA, IGOR BACOVICH & FRANCESCO TRISTANO

Hora: 19:30
Lloc: Santa Maria d’Àneu (Escalarre – la Guingueta d’Àneu)
Preu: 12€ anticipada / 18€ a taquilla

En aquest nou espectacle creat ad hoc per encàrrec del Dansàneu, els ballarins Iratxe Ansa i Igor Bacovich, juntament amb el pianista Francesco Tristano, cercaran la inspiració en els serafins de Santa Maria d’Àneu per omplir una tela en blanc des d’on partir de zero i desenvolupar un diàleg franc entre els tres artistes. Junts exploraran l’espai, de vegades diàfan, de vegades dens. La música de Bach i del mateix Francesco Tristano, entre d’altres autors, esdevindrà la banda sonora d’aquesta cruïlla entre camins, un diàleg entre música i dansa que impregnarà el centre espiritual de les Valls d’Àneu.

Iratxe Ansa (Premio Nacional de Danza l’any 2020 en la modalitat d’interpretació) i Igor Bacovich són els creadors de la companyia Metamorphosis Dance, amb la qual desenvolupen els seus propis projectes després d’haver passat per algunes de les companyies més prestigioses d’Europa. En aquesta ocasió, sumen el seu talent al de l’excel·lent i versàtil pianista luxemburguès Francesco Tristano. De Buxtehude a Thelonious Monk passant per Bach i Cage, els seus interessos són omnívors. Amb discos publicats per segells internacionals com Deutsche Grammophon, Tristano és un músic sense fronteres ni prejudicis. La millor combinació per maridar la força tel·lúrica d’Àneu amb el talent inclassificable dels artistes que hi passen convidats pel Dansàneu. Una proposta absolutament imperdible.

“HARDCORE FROM THE HEART”. JOANA SERRAT & THE GREAT CANYONERS

Hora: 22:30
Lloc: Recinte Firal (Esterri d’Àneu)
Preu: 12€ anticipada / 18€ a taquilla

La cantautora vigatana Joana Serrat ens ha acostumat a discos ferms, on sublima el seu talent per fer grans cançons en anglès i amb estil americana. Hardcore from the Heartsegueix aquesta línia, però introdueix nous matisos. El que a Dripping Springs (Great Canyon Records, 2017) eren paisatges i cants lluminosos, aquí s’han fet més ombrívols. Gravat també a Texas, tot i que en un estudi diferent, les noves cançons s’endinsen amb presència de teclats i capes de so, per acompanyar lletres que parlen amb serenitat d’enyorança i de trencaments. Des de la llarga i densa “Easy” fins al punt final, íntim i salvatge de “Wild Beast”, l’artista deixa enrere etiquetes i estampa una veu personal i emotiva.

dimecres 27 Dansàneu
Programa d’Actes per dimecres 27 Dansàneu 2022

Programació

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 54 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×