TRANSPORTS PRESENTA UN ESTUDI PER A LA DIGITALITZACIÓ DEL TRANSPORT A LA DEMANDA DEL PALLARS JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TRANSPORTS PRESENTA UN ESTUDI PER A LA DIGITALITZACIÓ DEL TRANSPORT A LA DEMANDA DEL PALLARS JUSSÀ

El director general del Transports i Mobilitat, Oriol Martori, juntament amb el subdirector de Mobilitat, Benjamí Cubillo, van presentar davant del Consell d’Alcaldies del Pallars Jussà un estudi que recollirà elements per a millorar l’eficiència del transport a la demanda a la comarca.

L’estudi farà una anàlisi exhaustiva del funcionament del transport a la demanda a la comarca a partir d’un treball de camp que permetrà fer una diagnosi i proposar la implementació d’accions que en millorin la seva eficiència.Segons va explicar Cubillo, una d’aquestes accions serà la digitalització del servei a través de l’aplicació “clic.cat” que permetrà fer la reserva de la plaça amb més facilitat, o fer un seguiment de la ubicació del vehicle, entre altres coses. Malgrat aquesta innovació, es mantindrà la reserva telefònica actual per evitar que la bretxa digital perjudiqui els usuaris, molts dels quals són d’edats avançades.

Una altra prioritat d’aquestes millores serà la d’assegurar que tots els municipis  de la comarca tinguin accés al centres sanitaris de referència.

L’estudi vol ajustar el servei a la demanda real, ampliant les freqüències allà on la demanda ho faci necessari o ajustant els horaris segons les necessitats majoritàries dels usuaris i usuàries.

Actualment el Pallars Jussà compta amb 16 línies de transport a la demanda que el 2023 van transportar 2.580 persones, aquestes, majoritàriament utilitzen aquest servei pels seus desplaçaments als mercats o als serveis sanitaris.

D’altra banda,  a la sessió del consell d’alcaldies també es va aprofitar per presentar el catàleg de serveis i activitats del Patronat de Promoció econòmica de la Diputació de Lleida.

DIGITALITZACIÓ DEL TRANSPORT
DIGITALITZACIÓ DEL TRANSPORT

Finalment, també es van presentar davant els alcaldes i les alcaldesses els diferents serveis que es presten des de l’àrea de Drets Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 108 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×