DIATÒNICS AL PALLARS Trobada de Música Tradicional

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

DIATÒNICS AL PALLARS

Enguany, la trobada de Música Tradicional es celebra a la ciutat de Tremp.

El proper cap de setmana de 15, 16 i 17 d’abril, Tremp acollirà una trobada de músics que toquen instruments considerats tradicionals, com per exemple l’acordió diatònic.
Aquesta trobada es ve organitzant cada any en diferents indrets de Catalunya per part dels mateixos músics, i enguany es trobaran a les terres pallareses.

El programa d’actes preveu un sopar de benvinguda a La Canonja, amb productes Al teu gust de primer plat, que acabarà amb una nit d’acordions diatònics oberta a tothom. L’endemà al matí, al Casal Cultural de Tremp, s’han previst tallers especialitzats per als assistents i tallers d’iniciació per a les persones del territori que hi tinguin interès.

Per la tarda, a partir de les 18h hi haurà la presentació dels projectes i posteriorment un taller de danses tradicionals obert a tothom.  A partir de les 22h concert i escenari obert a la plaça de la Creu, sota l’ajuntament.

El diumenge els músics visitaran Salàs de Pallars i a partir de les 13h hi haurà un concert  i un vermut a la plaça del Mercat de Salàs.

CARTELL DIATÒNICS AL PALLARS 

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 879 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×