DIA MUNDIAL de la FIBROMIALGIA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

12 de Maig DIA MUNDIAL de la FIBROMIALGIA

Un any més celebrarem el dia mundial de la fibromiàlgia, fatiga crònica i sensibilitat química múltiple a les terres de Lleida amb la finalitat de difondre informació actualitzada d’aquests síndromes i ajudar a normalitzar la situació de les persones afectades.

En aquesta ocasió i coincidint amb el 10è aniversari de l’Associació FIBROLLEIDA es realitzarà un acte conjunt amb la Unitat de Fibromiàlgia de l’Hospital Santa Maria de Lleida, que correspondria a la setena jornada d’actualització que dirigeix el cap de la Unitat el Dr. Lluís Rosselló.L’acte que transcorrerà a l’Auditori Enric Granados de Lleida contarà amb la presència de la Dra Carme Valls Llobet, endocrinòloga i especialista en malalties ambientals que oferirà la conferència “Electromagnetisme i salut”. Així mateix hi haura un grup de conferències basades en la investigació que es du a terme a la Unitat de Fibromialgia del Santa Maria per part de les Dres. Carme Campoy, Laura Bosa, Iraida Giménez i Olga Gelong presentades pel Dr. Rosselló. Finalitzarà la diada amb la lectura del manifest per part de la Rosa Vicente Garcia secretaria de Fibrolleida.

A més el dia sis de maig posarem taules informatives a Lleida, el set i vuit de maig a la fira de Tremp i el 15 de maig a la Mitjana de Lleida tindrà lloc la caminada popular.

Podeu contactar amb nosaltres a través del face “al teu ritme” pàgina web de Fibrolleida, email: fibrolleidapallars@gmail.com o fibrolleida@gmail.com o als nostres telèfons.

L’entrada és lliure només recordeu-vos de no utilitzar químics com perfums, colònies, laques … que les mascaretes no són infal·libles!!

CARTELL DIADA

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.466 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×