800.000 euros per l’adequació d’equipaments sanitaris de l’Hospital Arnau

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Més de 800.000 euros per a l’adequació d’equipaments sanitaris de l’Hospital Arnau de Vilanova

La Comissió de Salut Pública de la Diputació ha aprovat l’atorgament de 802.374 euros d’ajuts directes per millorar els equipaments sanitaris dels serveis de diàlisi, radiologia i traumatologia, entre d’altres

També ha atorgat 66.000 euros per a les obres de reforma, millora i ampliació del cementiri de Tremp

La Diputació de Lleida atorgarà tres ajuts directes per un valor total de 802.374 euros per l’adequació, millora i ampliació de diferents equipaments sanitaris de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.Aquests ajuts deriven de la línia de Salut Pública, que la corporació lleidatana gestiona amb l’objectiu de contribuir a garantir l’eficiència del sistema sanitari.

D’aquesta forma, la Diputacio de Lleida atorgarà 80.000 euros a l’ampliació en 80 metres quadrats dels actuals espais de la Unitat de Diàlisi i a la dotació de vestuaris i dutxes per als pacients que utilitzen el servei de diàlisi.

Una segona línia d’ajuts de 449.792 euros anirà destinada a l’adequació de la sala 11 de radiologia directa i a l’equipament de la sala d’angioradiologia.

Finalment, s’atorgaran 272.582 euros per a dotar d’equipament sanitari el centre hospitalari amb un ecocardiògraf, un ecògraf per a exploracions musculars i esquelètiques (traumatologia), un altre per a neurocirurgia i un videogastroscop, un videocolonoscop i un videoprocessador.

La mateixa comissió ha aprovat l’atorgament d’un ajut de 66.000 euros per  a les obres de reforma, millora i ampliació del cementiri de Tremp.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.619 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×