S’habilita el servei de deixalleria comarcal de forma personalitzada per empreses i ciutadans

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

S’habilita el servei de deixalleria comarcal de forma personalitzada per empreses i ciutadans

El departament de medi ambient del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça està portant a terme diverses mesures per fer front a la crisi de la Covid-19. Entre aquestes, està la d’oferir el servei de deixalleria de manera personalitzada tant per empreses com ciutadans. En aquest sentit, els interessats cal que facin la sol·licitud a través de via telefònica o per correu electrònic, i els operaris recullen els residus que han de ser gestionats a la deixalleria. Segons el responsable de l’àrea, Lluís Florit, se segueixen les recomanacions de l’Agència de Residus de Catalunya evitant l’afluència de persones i el contacte de les mateixes a les instal·lacions comarcals que romanen tancades des del primer dia de confinament.

Entre altres mesures adoptades, està la desinfecció setmanal a l’escorxador del Pont de Suert que s’ha mantingut en funcionament per tal de garantir l’abastament alimentari a la població. Cada dimecres una empresa externa realitza una desinfecció global que és reforçada durant la setmana per la realitzada pels operaris de les instal·lacions.

Quan a la recollida de residus, les brigades municipals dels ajuntaments de la comarca realitzen puntualment desinfeccions de les diferents ubicacions de contenidors i s’ha ampliat el buidatge per evitar desbordaments, especialment en zones properes a supermercats. S’insisteix en el fet que no s’han de deixar residus fora dels contenidors, per evitar els contactes dels ciutadans amb els residus i la manipulació manual dels mateixos per part del personal del servei de recollida. La presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta, afirma que els serveis essencials no s’han vist afectats per la pandèmia, els quals s’han intensificat per tal de donar el màxim servei i de la forma més eficaç a tota la població.

deixalleria comarcal
S’habilita el servei de deixalleria comarcal de forma personalitzada per empreses
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 142 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×