La Val d’Aran tanca les festes de Nadal amb unes dades d’ocupació extraordinàries

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Val d’Aran tanca les festes de Nadal amb unes dades d’ocupació extraordinàries

  • Entre els dies 26 de desembre i 5 de gener, l’ocupació hotelera mitjana ha estat d’un 92% segons les dades de Foment Torisme Val d’Aran, per sobre de l’any anterior
  • La meteorologia ha permès als visitants desenvolupar activitats diferents a l’esquí, que és el principal atractiu turístic durant aquestes dates

La Val d’Aran ha tancat aquest any les festes de Nadal amb unes dades molt positives per al territori: durant els dies 26 de desembre i 5 de gener, l’ocupació hotelera mitjana ha estat d’un 92% segons les dades de Foment Torisme Val d’Aran.

El bon temps i la neu presents a l’estació d’esquí Baqueira Beret han completat una oferta turística que, més enllà de l’esport blanc, ha comptat també amb activitats de tota mena organitzades en tot el territori.

“Les persones que ens han visitat han tingut la possibilitat de gaudir d’altres esports com el ciclisme o el senderisme, visitar els diferents pobles de la Val d’Aran, conèixer el romànic i l’oferta cultural del territori”, afirma el conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Juan Antonio Serrano, que afegeix que: “aquestes festes de Nadal han estat també molt positives per al comerç i la restauració”.

Durant aquests dies la Val d’Aran ha superat les dades d’ocupació de l’any anterior, tancant les festes de Nadal amb un resultat molt positiu per al sector turístic aranès.

El síndic d’Aran, Francés Boya, ha mostrat la seva satisfacció per aquestes dades, manifestant que “demostren que el nivell de l’oferta turística aranesa és d’una alta qualitat” i el mateix temps ha volgut “agrair el treball de tots els estaments, públics i privats, que han fet possible aconseguir aquests resultats”.

dades d'ocupació
La Val d’Aran tanca les festes de Nadal amb unes dades d’ocupació extraordinàries Entre els dies 26 de desembre i 5 de gener

Notícies Val d’Aran

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 67 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×