Curs SVB+DEA per als guardes dels refugis d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Curs SVB+DEA per als guardes dels refugis d’Aran


El curs és el primer pas abans de la instal·lació de desfibril·ladors per part del Conselh Generau d’Aran en els refugis de muntanya de la Val d’Aran


El Conselh Generau d’Aran amb la col·laboració de Pompièrs i Emergències d’Aran i el Centre de Predicció de Lauegi, ha organitzat un curs de formació sobre SVB (Suport Vital Bàsic) i DEA (Desfibril·lador d’Emergència Automàtic) adreçat als guardes dels refugis de la Val d’Aran.


El curs, que es realitza durant dos dies a l’Aula de Formació del Parc de Pompièrs de Vielha e Mijaran, ha estat inaugurat pel sindic d’Aran Carlos Barrera.


El curs te dues parts ben diferenciades, ja que per una part s’ofereix formació sobre la utilització dels desfibril·ladors a càrrec del GRM dels Pompièrs d’Aran, i l’altra, a càrrec de Jordi Gavaldà del Centre de Predicció d’Allaus del Conselh Generau d’Aran sobre rescats de neu i allaus a muntanya.


El curs d formació és el primer pas abans de la instal·lació de desfibril·ladors per part del Conselh Generau d’Aran en els refugis de muntanya de la Val d’Aran.


Per altra banda, el GRM dels Pompièrs d’Aran també han realitzat una jornada de pràctica sobre verificacions de rescat amb la grua de l’helicòpter.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 261 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×