Curs de monitor de menjador i d’acompanyament de transport escolars a l’Alt Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Curs de monitor de menjador i d’acompanyament de transport escolars a l’Alt Urgell

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza un any més un nou curs de monitor de menjador i d’acompanyament de transport escolars,formació ques’inclou en el programa Pack Lleure 2019.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Xavi Estival, explica respecte aquest curs que “continuem programant el curs dins del Pack Lleure que representa una oportunitat pels joves de la comarca per formar-se i per endinsar-se al món del lleure”.  

Amb aquest curs, que té 20 hores lectives, s’obtindran dos certificats diferents. El cost d’aquest curs és de 79 euros, està adreçat a persones majors de 18 anys i les places són limitades.

Els horaris del curs són el divendres 15 i el dissabte 16 de novembre i el divendres 22 i el dissabte 23 de novembre. Els divendres de sis de la tarda a les vuit del vespre, mentre que els dissabtes el curs serà de nou del matí a dues del migdia i de quatre de quatre a set de la tarda. Aquesta formació tindrà lloc al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Per a més informació es pot trucar al 973 355 608 o enviar un whatsapp al 607 866 902.

El curs compta amb la col·laboració dels serveis de formació de la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca.

Curs de monitor

Notícies Alt Urgell

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 218 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×