Curs de guies interpretadors del Parc Natural de l’Alt Pirineu

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

III Curs de Guies Interpretadors del Parc Natural de l’Alt Pirineu, que es durà a terme aquesta primavera. Recordeu que, aquest curs va destinat a certificar que es disposa dels coneixements mínims necessaris per efectuar guiatges d’interpretació dels valors patrimonials existents en aquest espai protegit. El curs es desenvoluparà entre els mesos de maig i juny, i constarà d’una fase no presencial, de sessions teòriques i de sortides de camp pels diferents sectors geogràfics del Parc. El període de preinscripció tindrà lloc entre els dies 7 i 31 de març, ambdós inclosos.

Cartell-Curs-de-Guies-2016
Cartell del III Curs de Guies Interpretadors del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Els guies que obtinguin el títol i estiguin en actiu, ja sigui com a autònoms o a través d’una empresa de guiatges, podran acollir-se a la promoció específica de les activitats relacionades amb la difusió dels valors patrimonials de l’espai, que el Parc fa a través de l’agenda quadrimestral i altres mitjans de difusió (web, xarxes socials, etc..).

A l’enllaç web podreu descarregar-vos el document d’informació sobre el curs i el model de sol·licitud pertinent. Us agrairem qualsevol difusió que pugueu fer a partir dels vostres mitjans. Per qualsevol aclariment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Enllaç web informatiu sobre el III Curs de Guies Interpretadors del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.423 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×