Curs d’Atenció Farmacèutica en Activitat Física i Esport

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

 

Primer curs d’Atenció Farmacèutica en Activitat Física i Esport 
Patrocinat per Laboratorios Viñas i coordinat pel CAR de Sant Cugat i la Universitat de Barcelona

Laboratoris Viñas i el CAR de Sant Cugat van signar el passat 22 de febrer un acord pel qual Viñas patrocina el primer Curs d’Atenció Farmacèutica en Activitat Física i Esport per a farmacèutics que tindrà lloc a les instal·lacions del CAR durant dos caps de setmana complets del proper mes de maig.
En l’acte van participar la Sra. Gemma Buxadé, membre del Consell de Direcció de Laboratoris Viñas i el Sr. Carles Combarros, director del CAR fins la setmana passada, que van signar l’acord pel qual les dues parts duran a terme aquestes jornades a les instal·lacions del CAR.
Aquest curs d’Atenció Farmacèutica en Activitat Física i Esport respon a la importància que actualment té l’activitat física com a factor afavoridor de la salut. Donat el gran percentatge de població que realitza exercici habitualment, les lesions i les consultes s’han vist incrementades. En aquest context, el farmacèutic, com a professional sanitari, desenvolupa una important tasca. Per això, Laboratoris Viñas posa a la seva disposició aquests dos cursos perquè puguin completar una formació pensada per i per a aquest col·lectiu.
El curs, coordinat per Xavier Gasol (Universitat de Barcelona. Escola de Medicina de l’Esport), desenvolupa un temari dissenyat “ad hoc” per un equip multidisciplinari integrat per metges, fisioterapeutes, nutricionistes, preparadors físics i esportistes olímpics procedents tant de l’Escola de Medicina de l’Esport de la UB com del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. El curs presencial es desenvoluparà a les instal·lacions del CAR, que els farmacèutics compartiran amb esportistes d’elit del nostre país.
Un cop finalitzat el curs, els alumnes estaran capacitats per assessorar i informar qualsevol ciutadà, amb independència de la modalitat esportiva que practiqui.Formació de qualitat com a valor afegit
No és la primera vegada que Laboratoris Viñas s’involucra en una iniciativa d’aquest tipus. De fet, en els últims anys ha desenvolupat altres activitats en col·laboració amb el Centre d’Alt Rendiment (CAR) en ciutats com Madrid, Sevilla, València i Barcelona, i en totes elles va obtenir una magnífica resposta, tant pel que fa al nombre de participants com en Pel que fa al grau de satisfacció.
A més, el patrocini d’aquests cursos per part de Laboratoris Viñas persegueix el doble objectiu de donar suport especialment als farmacèutics i, en aquest cas, als esportistes amateurs. Als primers, oferint-los l’oportunitat única de formar-se amb professionals de l’esport utilitzant les mateixes eines que fan servir els experts que treballen cada dia amb els esportistes d’elit; i, als segons, dotant-los de la possibilitat de comptar amb les farmàcies i els seus professionals com a punts d’atenció personalitzada i especialitzada en activitat física.

Sobre Laboratoris Viñas
Laboratoris Viñas és una empresa farmacèutica familiar que va iniciar la seva marxa en 1911 comercialitzant per primera vegada Ràdio Salil, marca d’antiinflamatoris tòpics que avui en dia té una destacada posició en el segment d’ús en lesions esportives.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.412 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×