El Museu de la Val d’Aran culmina la “Setmana de Bruixes” a Joanchiquet

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Museu de la Val d’Aran culmina la “Setmana de Bruixes” a Joanchiquet 

Avui, divendres 19 de juliol, a l’Ecomuseu çò de Joanchiquet de Vilamòs, el Museu de la Val d’Aran proposa unes activitats molt especials per aprofundir en el coneixement del fenomen de la bruixeria a nivell europeu i pirinenc.

A les 18 hores, l’historiador i professor de la Universitat de Barcelona (UB),Pau Castell, ofereix la conferència “Tots deien que era bruixa. La cacera de les bruixes al Pirineu“, que brinda l’oportunitat de conèixer la història de la bruixeria a Europa, des de la seva creació passant per la cacera i els judicis de les bruixes als Pirineus.

Pau Castell, a més d’expert en aquesta temàtica, al torn de la qual gira la seva tesi, ha estat el comissari de l’exposició sobre la bruixeria a les terres de Ponent i Pirineus, “Se’n parlave i n’hi havie“, que es pot visitar fins al 30 d’agost a l’Ecomuseu çò de Joanchiquet.

En acabar la conferència, els inscrits al “Sopar de bruixes” es reuniran al restaurant Uishera House de Vilamòs. La reserva de places està ja tancada.

Finalment, a les 22 hores a la borda de Joanchiquet, es projectarà el documental “Bécquer y las brujas“, film reconegut amb diversos premis a nivell estatal i que aborda la bruixeria a l’època del poeta Gustavo Adolfo Bécquer (s.XIX).

L’assistència a la conferència i la projecció és gratuïta però les places són limitades, per això es demana als assistents la màxima puntualitat.

La “Setmana de Bruixes” és una iniciativa organitzada des de el Museu de la Val d’Aran amb motiu de l’exposició itinerant, “Se’n parlave i n’hi havie“, produïda per la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran.

culmina la “Setmana de Bruixes”
El Museu de la Val d’Aran culmina la “Setmana de Bruixes” a Joanchiquet
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 171 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×