Es consolida l’afluència d’autocaravanes a la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Es consolida l’afluència d’autocaravanes a la Seu d’Urgell

Un total de 2.912 autocaravanes s’han instal·lat durant el passat any 2017 a la zona d’aparcament per aquest tipus de vehicles turístics que compta la Seu d’Urgell.

De gener a desembre de 2017, la mitjana de nits que han fet els usuaris d’aquests vehicles ha estat de dues, mentre que la mitjana del nombre d’autocaravanes diàries que s’instal·len en l’àrea ha estat de set. Aquestes xifres ha comportat un impacte econòmic positiu pel conjunt de la ciutat d’un total anual de 210.000 euros.

Una altra dada rellevant és que el perfil dels usuaris de les autocaravanes és familiar, així com de parelles jubilades i prejubilades. Pel que fa a la procedència dels autocaravanistes són majoritàriament de l’Estat espanyol (40%), seguits dels procedents de França (20%) i d’Alemanya (6%), com a nacionalitats més representatives.

parquing-autocaravanes

El què més valoren els aficionats a l’autocaravaning que visiten la Seu d’Urgell és la ubicació d’aquesta zona d’aparcament. Un dels atractius que els autocaravanistes en destaquen és que es troba situada a tocar del centre històric i comercial de la ciutat, fet que els permet visitar-la i fer compres, i alhora es presenta com un espai segur per aparcar el seu vehicle.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 188 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×