LA COMISSIÓ PERMANENT DEL CONSELL SUPERVISA EL SEU FUNCIONAMENT I REFORÇA LES MESURES DE PROTECCIÓ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LA COMISSIÓ PERMANENT DEL CONSELL SUPERVISA EL SEU FUNCIONAMENT I REFORÇA LES MESURES DE PROTECCIÓ 

Per contribuir al compliment de les directrius marcades per les autoritats sanitàries de cara a la protecció de les persones i frenar la pandèmia, sense deixar cap servei desatès. 

CONSELL SUPERVISA

La comissió permanent del Consell Comarcal del Pallars Jussà reforça més les mesures per a la protecció dels seus treballadors/es i a partir d’aquesta setmana fins el 90% de la plantilla estarà confinada a  casa, la majoria en règim de teletreball i un petit grup en situació de disponibilitat per reforçar els serveis de carrer.

El 10% restant correspon al servei de recollida de residus que continua prestant  el servei si bé en horari reduït i amb torns entre els treballadors/es per tal de mobilitzar el nombre mínim de personal.

La comissió permanent del Consell, formada pel President, els dos vicepresidents i el gerent, va celebrar ahir la seva reunió setmanal per primer cop a través de videoconferència per fer seguiment de com estan funcionant els diferents serveis que es presta directament o en col·laboració amb els municipis. 

Un cop avaluat el nombre de trucades i la tipològica de consultes i atencions que s’han produït aquests primers dies de confinament, s’ha cregut que tota l’atenció es podrà dur a terme amb la mateixa eficàcia mitjançant el desviament de les trucades i la comunicació via electrònica, com ja s’ha comprovat que funciona en altres edificis de l’entitat.

I per aquest motiu el contingent de personal que es mantenia en l’edifici principal treballant a porta tancada, una persona d’atenció telefònica, el gerent i dos tècniques de serveis socials, passaran a treballar des de casa també a partir de divendres. Aquest equip de guàrdia de Serveis Socials, que també l’integra una tècnica a La Pobla de Segur atendran les consultes per via telefònica sempre que sigui possible, i amb cita prèvia pel repartiment d’aliments que aquest dijous es produeix a la Pobla i la setmana vinent a Tremp.

El Consell ha anat implementant un confinament esglaonat que ha passat del 35% de la plantilla el dia 13 de març, al 85% el dia 16 de març fins al 90% actual. Aquesta incorporació gradual ha permès al servei d’informàtica anar millorant els

Consell Comarcal del Pallars Jussà Soldevila, 18 – 25620 Tremp Tel: 973 650187 Fax:973 654910    http://www.pallarsjussa.cat

sistemes de teletreball que s’estan utilitzant i anar tancant les actuacions presencials pendents.

Entre dilmarts i dijous s’ha distribuït la totalitat de les 260 targes moneder corresponents als nens amb beca-menjador escolar de caràcter socioeconòmic. Aquesta tarja ve carregada amb 40 euros per comprar aliments i corresponent als 10 primers dies lectius de confinament i es preveu una recàrrega per part departament d’educació de la Generalitat per fer front al perllongament del mateix. El Consell manté doncs tots els dies laborables de 09 a 14h, l’atenció telefònica en els números habituals dels 5 edificis on presta serveis ( CDIAP, Oficina Jove, Pallarsactiu, Epicentre i seu dels serveis centrals) ara atesos des de casa a través del desviament a telèfons mòbils, i s’hi afegeix des del passat 18 de març el telèfon 629.441.318 per atendre urgències de caràcter social que funciona cada dia de la setmana entre les 9 i les 21h.

Notícies Pallars Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 74 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×