El Ple del Consell Comarcal aprova la reforma de la seu per millorar els serveis i eliminar les barreres arquitectòniques

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

El Ple del Consell Comarcal aprova la reforma de la seu per millorar els serveis i eliminar les barreres arquitectòniques

El Ple del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça aprovarà aquesta tarda el projecte bàsic i d’execució de les obres d’ampliació i reforma de la seu per tal de millorar i ampliar els espais i eliminar les actuals barreres arquitectòniques. 

Les millores es desenvoluparan principalment a la planta baixa de l’edifici on es projecta la creació de quatre nous despatxos destinats a Serveis Socials,  l’adequació de l’oficina de promoció turística amb un nou accés directament des de l’exterior i la supressió de les barreres arquitectòniques.

Pel president del Consell Comarcal, Josep Lluís Farrero, és necessari suplir la falta d’espais adequats per tal que els tècnics dels Serveis Socials puguin desenvolupar la seva tasca amb la privacitat requerida. La reforma inclou la creació de 4 despatxos  i una petita sala de reunions.

També es vol reestructurar l’oficina de turisme actualment ubicada a la segona planta. La nova oficina s’ubicarà a la planta baixa i tindrà accés directe des de l’exterior amb més visibilitat i per tant, ajudant a la projecció turística de la comarca.

Finalment la reforma comprèn la supressió de les barreres arquitectòniques amb la instal·lació d’un ascensor que permeti la mobilitat a les tres plantes del immoble i la creació d’un bany adaptat a minusvàlids.

MODEL_04

El projecte d’ampliació de prop de 90m2 es realitzarà a la part nord i no suposarà cap impacte visual a la façana principal situada a cara sud. “L’ampliació s’ubicarà a la part del darrera on actualment tenim una zona enjardinada, es minimitzarà l’ impacte visual amb un tancament revestit de fusta i coberta de pedra. El pressupost estimat és de 180.000€ que estarà  cofinançat pel Departament de Governació, Diputació de Lleida i fons propis.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 213 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×