El Conselh Generau d’Aran elaborarà un estudi per ampliar els serveis a persones amb discapacitat

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Generau d’Aran elaborarà un estudi per ampliar els serveis a persones amb discapacitat

El Conselh Generau d’Aran a través del SABS (Servici Aranés de Benéster e Salut) i en col·laboració amb la Federació ALLEM, elaborarà un estudi per tal de millorar la cartera de serveis que s’ofereixen a la Val d’Aran a les persones amb discapacitat intel·lectual i malalties mentals. L’estudi també servirà per conèixer quines persones podran beneficiar se amb aquests serveis.

Així ho ha explicat la conselhèra de Salut e Benéster d’Aran, Anna Díaz, que ha manifestat que s’estudiaran quines son les possibilitats de generar activitats d’oci i també de feina, i quins han de ser els recursos socials que s’han de destinar per aconseguir que aquestes persones puguin fer la seva vida a la Val d’Aran amb plenitud i estar atesos en tot moment.

L’estudi es farà conjuntament entre el SABS i la Federació ALLEM, amb qui el Conselh Generau d’Aran desenvolupa el Talher Ocupacionau ADDA amb l’objectiu de donar resposta a aquelles persones amb discapacitat intel·lectual en edat laboral de la Val d’Aran que, per les seves característiques no poden accedir a un contracte de treball ni al centre especial de Treball.

La Federació ALLEM és una agrupació d’entitats socials, sense ànim de lucre, dedicades a la prestació de serveis de suport per a les persones amb discapacitat de les Comarques de Lleida.

La Federació ALLEM té la finalitat d’oferir a les persones en situació de vulnerabilitat suports de qualitat; centrats en cada persona, adequats a les necessitats i capacitats de cadascú al llarg de la vida; des de la proximitat, mantenint i promovent la constitució dels serveis necessaris i contribuir a la millora continuada del model de serveis de suport per a les persones amb discapacitat.

salutVA

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 224 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×