El Conselh Generau i ALSA reforcen el servei de bus a Baqueira

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

El Conselh Generau i ALSA reforcen el servei de bus a Baqueira

El Conselh Generau d’Aran i l’empresa ALSA reforcen durant el mes de febrer el servei de transport públic intern a la línia interna de Les a Baqueira Beret.


L’empresa ALSA te previst reforçar el servei habitual de la líniaamb un bus més a les 8:00h del matí, a Vielha e Mijaran, que és on habitualment a les hores punta s’omplen els vehicles per pujar en direcció a Baqueira, i així evitar que hi hagi passatgers que s’hagin d’esperar a l’arribada del següent autobús. La mateixa operació es repetirà en l’horari de baixada des de Baqueira a les 16:00h.
La previsió del Govèrn d’Aran i de l’empresa ALSA, és habilitar aquest bus complementari quan sigui necessari davant la demanda del servei.
Cal recordar que aquest reforç del servei intern del transport públic intern de la Val d’Aran ja es va posar en funcionament durant el pont de la Puríssima i per Nadal passats, quan ALSA va habilitar 19 serveis reforçats en aquelles dates.
La informació sobre aquest reforç apareixerà a les pantalles informatives en les parades per tenir informats els viatgers si es produeix alguna incidència.

BUS_2015
La conselhèra de Turisme d’Aran, Anna Díaz, ha explicat que “davant la previsió d’una alta ocupació turística durant el mes de febrer a la Val d’Aran, s’ha decidit recuperar aquest reforç de la línia interna de transport per millorar el servei que s’ofereix a visitants i usuaris habituals que cada cop utilitzen més aquest servei”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 316 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×