El Conselh Esportiu de la Val d’Aran obre les inscripcions per a la Campanya d’Esquí 2018/19

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Esportiu de la Val d’Aran obre les inscripcions per a la Campanya d’Esquí 2018/19

El Conselh Esportiu de la Val d’Aran amb el suport del Conselh Generau d’Aran y el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració dels ajuntaments de la Val d’Aran, organitza la Campanya d’Esquí Rural d’Hivern 2018/19 d’esquí alpí i snowboard adreçada a nens i nenes d’entre 4 i 16 anys.

La campanya d’esquí que es portarà a terme a l’estació de Baqueira Beret, començarà el proper 15 de desembre i acabarà el 31 de març, amb un total de 24 dies, repartits entre els dissabtes i diumenges dels mesos de desembre, gener, febrer i març, que comprenen 48 hores de classes pràctiques amb monitors titulats i la resta d’hores amb acompanyants del propi Conselh Esportiu. La campanya inclou el transport en autobús d’anada i tornada des dels municipis de residència dels nens i nenes fins a l’estació d’esquí i la corresponent assegurança obligatòria. L’horari de les classes és de 12.00 a 14.00h.



Per a participar en la campanya és obligatori portar el forfait de Baqueira Beret, l’ús del casc per a la pràctica esportiva i portar el vestit del Conselh Esportiu.

Les famílies interessades hauran de formalitzar la inscripció al despatx del Conselh Esportiu, als baixos del Palai de Gèu de Vielha, els dilluns i dimecres de 18.00 a 20.00h, on hauran d’aportar la fitxa d’inscripció emplenada, 1 fotografia recent de l’alumne/a, una fotocòpia de la targeta sanitària i el resguard d’ingrés de l’import del curs, fixat enguany en 350 euros.

Esport-Blanc-2-Tonho-Porras
Esport Blanc – Tonho Porras
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 722 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×