CONCURS DE L’AIGUA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Agència Catalana de l’Aigua, per celebrar l’edició d’enguany del Dia Mundial de l’Aigua, vol portar a terme el CONCURS DE L’AIGUA, un espai de participació activa per a la sensibilització de la gestió sostenible del cicle de l’aigua en especial la seva relació i implicació amb el canvi climàtic, mitjançant la xarxa Instagram (aplicació per a dispositius mòbils gratuïta per als usuaris/es de fotos).

Aquest espai de participació a la xarxa Instagram és un concurs que consisteix en publicar fotografies sobre el lema “aigua i canvi climàtic” amb el hashtag:

#acaWorldWaterDay2016De les fotografies publicades amb el hashtag fins el dia 8 de març de 2016, s’escolliran les 24 millors fotografies finalistes que seran publicades al web i al twitter de l’Agència Catalana.

Els finalistes rebran un diploma acreditatiu durant l’acte institucional previst el dia 21 de març a les 19.00h al palau Robert, en què prèviament tindrà lloc una conferència sobre “Aigua i Canvi climàtic”.

Les fotografies hauran de destacar fotogràficament els valors sostenibilitat a la gestió, la relació amb el canvi climàtic, conseqüències i relacions, l’impacte i reflexió sobre el nostres hàbits quotidians, en qualsevol dels seus aspectes. També es tindrà en compte la qualitat, creativitat i originalitat de les imatges.

BASES DEL CONCURS

Per tant us convidem a participar i a difondre aquest missatge per tal de que més persones interessades puguin col.laborar en aquest concurs.

Podeu trobar tota la informació al respecte a diamundialdelaigua

Esperem les vostres fotografies! Bon dia Mundial de l’Aigua !

[useful_banner_manager banners=1 count=1]

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.574 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×