La Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell convoca el 1r concurs de cartells per al programa de la seva festivitat

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell convoca el 1r concurs de cartells per al programa de la seva festivitat

L’entitat urgellenca pretén d’aquesta manera estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs i fomentar la difusió de la seva obra.

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell convoca el 1r concurs de cartells per tal de seleccionar la imatge oficial del programa de festes de l’edició 2021. La Germandat de Sant Sebastià pretén d’aquesta manera estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs i fomentar la difusió de la seva obra.

El concurs, segons estableix les seves bases, està obert a tothom i les propostes es poden presentarfins el 30 d’octubre de 2020. El cartell ha de ser original i inèdit i es lliurarà al correu electrònic: concursportadasantsebastia@gmail.com.

Tots els cartells hauran de portar el logotip de la Germandat de Sant Sebastià i les dates de la festivitat (del 19 al 24 de gener). Per a qualsevol aclariment o dubte els artistes interessats poden adreçar-se a: germandatdesantsebastia@gmail.com

El jurat estarà format per un membre de la junta de la Germandat de Sant Sebastià, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i un representant de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques. Per a l’avaluació, el jurat tindrà en compte especialment l’originalitat de la proposta, la composició, l’impacte visual i la claredat del missatge, així com l’ús d’elements relacionats amb la festivitat de Sant Sebastià i la cultura pirinenca.

150 anys d’història

Fa més d’un segle i mig, un grup d’urgellencs es van unir per fer front a l’epidèmia de còlera que s’estenia arreu del país: van ser els fundadors de la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell. Van crear una societat de socors mutus, amb una junta de socis i una caixa comuna per ajudar econòmicament i logísticament els malalts i les seves famílies.

La Germandat de Sant Sebastià actualment supera els 800 socis i impulsa diverses iniciatives culturals i ciutadanes, destacant la important recuperació de les tradicionals ‘Caramelles’ de Pasqua, amb prop de 100 cantaires. També participa en la processó de Divendres Sant, en l’Estudiantina del Carnaval i en d’altres manifestacions populars i folklòriques. La solidaritat i l’ajuda mútua ha estat, des de la seva fundació, un element clau de la raó de ser de la centenària entitat urgellenca. 

Bases del Concurs

Notícies Alt Urgell

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 52 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×