CONCURS DE CARNAVAL DE GUARNIMENT D’APARADORS DELS COMERÇOS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

CONCURS DE CARNAVAL DE GUARNIMENT D’APARADORS DELS COMERÇOS

Degut a la pandèmia, s’ha hagut de fer un programa d’actes de Carnaval molt diferent, adaptat a la normativa actual. 
Una de les propostes que es fan és un concurs de decoració d’aparadors, on poden participar tots els establiments del municipi de Sort, que compta amb un premi de 350€ per gastar en establiments del municipi. Trobareu més informació a les bases.

Bases del Concurs Aparadors Carnaval SORT 2021

1- L’objecte d’aquestes bases és establir les condicions de participació i concessió de premis del concurs de guarniment d’aparadors pel Carnaval 2021 a Sort. Amb aquesta acció, es vol contribuir a la dinamització i promoció de l’activitat comercial al poble tot celebrant el Carnaval en un context de crisi sanitària per COVID19.

2- Podran participar-hi tots els establiments del municipi de Sort que decorin els seus aparadors de cara al carrer amb creacions originals. Es valorarà especialment que estiguin creades amb material reutilitzat i reciclable.

3- Els aparadors han d’estar decorats des del 13 fins al 16 de febrer de 2021. L’ornamentació ha de ser visible des de l’exterior i ha d’estar perfectament fixada.

4- Per participar en el concurs cal enviar una fotografia de l’aparador a través del formulari que trobareu al web de l’Ajuntament de Sort. Totes les fotografies que participin en el concurs es reproduiran al web i xarxes socials de l’Ajuntament de Sort.

5- El jurat estarà format per 3 tècnics de l’Ajuntament de Sort, una persona d’Ananart i una persona de l’Associació de jubilats.

6- De cada aparador presentat, que compleixi les presents bases, se’n puntuarà l’originalitat, la dificultat en l’elaboració/preparació i la utilització de materials reutilitzats i reciclables. Els dos primers aspectes es valoraran de l´1 al 3, sent 1 la puntuació més baixa i 3 la més alta. Quant als materials utilitzats, es valorarà de l’1 al 5, essent 1 la puntuació més baixa i 5 la més alta. Cada balcó o façana pot obtenir un màxim d’11 punts. El jurat serà qui emetrà els vots, de forma individual, entre els dies 15 i 16 de febrer. En finalitzar les votacions, se sumaran els punts de cada fotografia per obtenir la puntuació total. En cas d´empat en la puntuació total, el jurat haurà de deliberar per decidir la proposta guanyadora, que es donarà a conèixer el dimarts 16 de febrer.

7- S’atorgaran els següents premis: PREMI A L’APARADOR MÉS ORIGINAL: Targeta regal 350€ per gastar en establiments de Sort

8- Els premi serà en forma de targeta regal per gastar en els establiments de Sort. No es pot gastar els tiquets en begudes alcohòliques ni tabac. L’Ajuntament demanarà justificants que s’ha gastat tot l’import del premi en establiments del municipi de Sort i podrà reclamar el retorn del premi en cas que no es faci aquesta justificació, en un plaç de tres mesos.

9- En cas de dubte el jurat podrà demanar més informació sobre els materials utilitzats.

10- La participació en el concurs pressuposa l´acceptació d´aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 69 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×