COMERCIANTS DEL PALLARS FAN UNA VISITA TÈCNICA A CARDONA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

COMERCIANTS DEL PALLARS FAN UNA VISITA TÈCNICA A CARDONA

Durant la sortida s’ha visitat l’eix comercial de Cardona i s’ha conegut el pla de dinamització comercial que s’aplica a la comarca.

Aquest diumenge, l’Ajuntament de Tremp ha acompanyat una desena de comerços del Pallars Jussà a una visita tècnica a Cardona (Bages) per conèixer les accions que es duen a terme des de l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona amb l’objectiu d’ajudar a la promoció econòmica, on el comerç, el turisme i el producte local hi juguen un paper important.

En el decurs de la visita, l’Ajuntament de Carona ha rebut el grup per explicar les accions de l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona. I l’associació de comerciants de Cardona (Ubic Cardona) ha presentat el seu model de dinamització comercial.Així mateix, s’ha fet una visita guiada per l’eix comercial del poble i pel mercat setmanal. En aquesta part de la jornada, els comerciants cardonins han intercanviat impressions amb els companys de professió del Pallars Jussà.

Entre els comerços que s’han pogut veure (sabateria, carnisseria, moda, pastisseria, entre altres), han tingut especial rellevància els negocis que treballen el producte artesà, diverses botigues “amb ànima” que tenen com a punt fort un gran impacte visual, i alguns exemples de nous models de negoci.

L’intercanvi s’ha completat amb un dinar al restaurant El Centru i una visita guiada a la Muntanya de sal, un del principals atractius turístics d’aquesta localitat del Bages.

Aquesta acció es desenvolupa en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques, i està coordinada per l’Ajuntament de Tremp, amb la col·laboració dels altres ajuntaments de la comarca, així com de les associacions de comerciants.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 152 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×