Comença la DUN i el Contracte Global d’Explotació (CGE) 2022

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Comença la DUN i el Contracte Global d’Explotació (CGE) 2022

Des de principis de febrer estem en ple període de tramitació de la DUN 2022 i cal tenir en compte que el termini finalitza el 30 d’abril.

Per facilitar-vos aquests tràmits, enguany la Unió de Pagesos i Agroxarxa també estarem presents al Pallars Sobirà, concretament els dies 28 de març i 11 abril en el nostre punt d’atenció de Sort a l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà. Camí de la Cabanera, s/n. 25560 Sort.  Si tens qualsevol pregunta o vols que et donem cita prèvia per venir a fer la DUN, no dubtis a trucar-nos al 973 66 01 25 o escriure’ns a agroxarxa@agroxarxa.com

Ja tenim tot l’equip preparat per atendre’t i assessorar-te de manera professional sobre els aspectes clau d’aquesta declaració. 

El coneixement i experiència que ens proporciona ser l’entitat de referencia en DUN i CGE a Catalunya ens permet adaptar-nos ràpidament a qualsevol novetat que sorgeixi.

Fer la DUN va més enllà de senzillament presentar-la, cal revisar-la i optimitzar-la per tal que reflecteixi perfectament la realitat de la teva explotació. Això és indispensable per evitar trobar-te amb entrebancs en futurs tràmits o en el cobrament del ajut.

És per això que, fidels a aquesta filosofia, per una banda totes les persones que realitzen aquest servei reben formació sobre totes les casuístiques presents a les explotacions catalanes. I per l’altra, també tenim establerts processos interns per revisar i refinar totes les DUN que presentem.

Aprofitem per recordar-te que també ens trobaràs en el nostre punt d’atenció de Sort tots els dilluns de 10 a 17 h.

Comença la DUN
Comença la DUN i el Contracte Global d’Explotació (CGE) 2022
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,25 de 5 - 4 Vots
Carregant ... - 252 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×