El rider aranès, Aymar Navarro Combalié, estarà en la final del Freeride World Tour de Verbier

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El rider aranès, Aymar Navarro Combalié, estarà en la final del Freeride World Tour de Verbier

És la primera vegada que un rider espanyol aconsegueix aquesta fita al món de l’esquí freeride.

Va aconseguir la sisena plaça a Andorra i es situa 9è en la classificació general. Amb aquests resultats, Aymar s’assegura una plaça en el FWT 2020.

La quarta prova del calendari del circuit del Freeride World Tour va tenir lloc el, 7 de març, a la zona de les Portelles d’Ordino Arcalís. Un dels protagonistes va ser el rider aranès, Aymar Navarro, que va aconseguir una sisena plaça, fet que té un significat especial. I és que l’aranès, amb aquesta classificació aconsegueix el seu somni, que és estar entre els top 10 dels esquiadors mundials freeriders, acabant 9è en la classificació general, un lloc que li permetrà participar en la prova de Verbier, i que li dóna la passada directa al calendari de Freeride World Tour 2020. L’aranès va sortir segon de la seva categoria i va fer una línia molt fluïda amb la qual va aconseguir una puntuació de 72.33.

És la primera vegada que un rider espanyol aconsegueix aquesta fita al món de l’esquí freeride, per la qual cosa Aymar Navarro es va mostrar molt orgullós. Aymar Navarro va fer una línia molt fluïda i va assegurar sentir-se molt còmode amb la baixada. Quant al futur, Aymar torna a casa per centrar-se durant les dues properes setmanes en la prova de Verbier. Encara que sense possibilitats d’aconseguir una plaça en el podi mundial, l’aranès lluitarà igualment per aconseguir un lloc en el podi de la prova individual a Suïssa. Navarro va assegurar sentir-se molt feliç per la fita aconseguida, ja que “el nivell dels riders és molt elevat, i estar entre els millors ha estat un treball duríssim, molts anys d’entrenament i d’esforç que potser no es veuen”.

La prova de Freeride World Tour d’Ordino Arcalís va ser un any més molt espectacular. Després de descartar, per motius de seguretat, el desenvolupament de la prova al pic de l’estany Fourcat (localització prevista inicialment) es va optar per la celebració de la competició a la zona de Portelles. La nevada que va tenir lloc el dimecres a la nit i durant la matinada va cobrir les muntanyes de l’estació amb una nova capa de neu pols que va ajudar als riders a fer la baixada amb més fluïdesa i seguretat. Va ser una edició on els riders van optar per intentar molts trucs, combinant la tècnica del freestyle amb el freeride per oferir un espectacle encara més atractiu.

Classificació Freerider World Tour Ordino Arcalis 2019

1- Leo Slemett Current: 2500 pts.

2- Kristofer Turdell: 2 2200 pts.

3- Andrew Pollard: 1980 pts.

4- Carl Regnér Eriksson: 1800 pts.

5- Wadeck Gorak: 1640 pts.

6- Aymar Navarro: 1500 pts.

7- Drew Tabke: 1380 pts.

8- Tom Peiffer: 1280 pts.

9- Mickael Bimboes: 1190 pts.

10- Berkeley Patterson: 1105 pts. 

Aymar Navarro, va signar un conveni amb el Conselh Generau d’Aran per promoure la destinació turística esportiva Val d’Aran pel món, representada en la imatge i en els valors del rider aranès.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 126 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×