EL CLUB PATÍ TREMP APOSTA PER LA INTERNACIONALITZACIÓ DEL PATINADORS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

EL CLUB PATÍ TREMP APOSTA PER LA INTERNACIONALITZACIÓ DEL PATINADORS

Aquest dilluns dia 7 d’agost va començar, a la localitat de Tremp, el Campus  d’Estiu del Club Patí Tremp amb una aposta per la internacionalització dels seus patinadors. Organitzar un campus internacional amb 42 patinadors vinguts Lleida, Barcelona, Girona, Osca, Màlaga, Murcia, Itàlia i Anglaterra és un gran repte que situa al Pallars Jussà i al municipi de Tremp en molt bona posició en matèria  de patinatge artístic i de rendiment esportiu d’alt nivell.

El Campus dirigit pel tècnic nacional Joan Potrony té una plantilla excepcional per al perfeccionament i la millora tècnica. L’equip està format per l’entrenador nacional i  Mónica Delli, entrenadora de la Selecció espanyola i italiana, amb un llarg recorregut professional i un reconeixement en  el panorama europeu i mundial del patinatge artístic. Xavi Orrit, doctorat en CAFE, tècnic col·laborador de la Federació Catalana de Patinatge, l’excepcional treball de dansa de  Ekaterina Gryaznova, coreògrafa d’ origen rus, així com Thaïs Pla, entrenadora del Club de Tàrrega i Noemi Isla, 5ª de Europa Sènior 2017 de patinatge artístic, 3ª en els campionats d’Espanya Sènior i  medalla d’Or als campionats d’Espanya a la modalitat FO 2014 i  2015 i finalment classificada per participar en el World Roller Games, del 26 de agost  de 2017 a Nanjing (Xina).

L’objectiu del Campus d’Estiu és trobar l’equilibri entre l’esport físic i artístic, augmentant el rendiment dels esportistes. Es un plaer sumar amb un territori que combina l’esport de forma atractiva amb unes instal·lacions idònies per la pràctica del patinatge i ofereix la millora de les competències en un entorn paisatgístic únic.

Mantenir i potenciar la participació femenina en un esport nacional i europeu, amb el nivell d’exigència i d’ esforç físic que requereix d’una forta implicació i preparació.

patinadorsTremp

Fomentar la igualtat d’oportunitats, la defensa del talent i el reconeixent de les dones en el món esportiu. El Club Patí Tremp impulsa per 7è any consecutiu aquest Campus per garantir i donar continuïtat a una educació en valors, vetllant pel reconeixement de la igualtat i defensant una societat més equitativa, visible i justa amb accions de sensibilització esportiva internacional.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,50 de 5 - 2 Vots
Loading... - 329 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×