CLUB CICLISTA SORT

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Club Ciclista Sort és un club jove i té un esperit de motivar a petits i grans a fer esport i gaudir de la gran riquesa paisatgística que tenim al Pallars Sobirà.
L’any 2013 un grup d’amics amants de l’esport i aficionats al ciclisme van sentir la necessitat de formar un club amb la finalitat de regular la pràctica d’aquest esport. Altres motius foren el fet de poder fer sortides en grup, participar a curses cicloturistes i competicions sota el nom de Club Ciclista Sort, tenir una equipacio de club, fomentar els hàbits saludables, potenciar la integració i cohesió social mitjantçant l’esport…

bici1
Amb esforç i dedicació el club va anar tirant endavant i gràcies al suport econòmic dels nostres patrocinadors i la confiança que van dipositar en nosaltres els socis, avui en dia aquest club és un somni fet realitat.
El club compta amb les seccions de BTT, la de carretera i la de descens. També cal destacar la secció femenina de la qual estem molt orgullosos ja que és una secció molt activa.
Entre les nostres activitats esportives destaquem el calendari anual de sortides cicloturistes, de carreres ciclistes, pedalades populars de BTT, etc.
Durant aquests dos anys de vida del Club hem aconseguit ser 150 socis i esperem poder anar augmentant progressivament aquest número tot motivant als veïns del nostre municipi i dels municipis del voltant.
Per a més informació us podreu dirigir al “stand” del club ciclista que trobareu a la Fira de Tardor de Sort del dia 7 i 8 de novembre d’enguany!!

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 2.176 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×