CLASSES GRATUÏTES D’ESQUÍ NÒRDIC A TAVASCAN

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

CLASSES GRATUÏTES D’ESQUÍ NÒRDIC A TAVASCAN

Les sessions formatives tindran lloc aquest dissabte, 19 de març

L’estació d’alta muntanya de Tavascan acollirà aquest dissabte, 19 de març, un curset d’esquí nòrdic totalment gratuït.Les sessions formatives van destinades a persones no iniciades en l’esquí nòrdic i els afortunats han de tenir més de 14 anys. Per poder gaudir d’aquestes classes, s’haurà d’adquirir el forfet i llogar el material adequat per a aquesta pràctica esportiva. El curset és una iniciativa impulsada per l’associació Tot Nòrdic i per l’Estació de Tavascan.

L’estació està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.

CLASSES GRATUÏTES
CLASSES GRATUÏTES D’ESQUÍ NÒRDIC A TAVASCAN Les sessions formatives van destinades a persones no iniciades en l’esquí nòrdic i els afortunats han de tenir més de 14 anys
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,50 de 5 - 2 Vots
Carregant ... - 129 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×