Cinema a la fresca i una càpsula formativa sobre ‘bullying’, noves propostes de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Cinema a la fresca i una càpsula formativa sobre ‘bullying’, noves propostes de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitzen aquesta setmana vinent dues noves activitats per a gent jove. Dimarts 16 de juliol, el Centre Cívic l’Escorxador acollirà, de les 4 a les 7 de la tarda, una càpsula formativa sobre l’assetjament escolar o bullying.

Durant la sessió, adreçada a joves i adolescents majors de 15 anys, el psicòleg urgellenc Miquel Alet explicarà com es pot prevenir el bullying en els espais de lleure. La càpsula formativa és la primera d’un cicle dedicat a temàtiques de caire social, que continuarà els dies 1 i 2 d’agost amb els tallers sobre alcohol i joves i sobre maltractaments en la infància.

cinema-frescaD’altra banda, aquest dimecres dia 18, a les 10 de la nit, al pati de l’Escorxador s’hi podrà veure una sessió de cinema a la fresca. S’hi projectarà la pel·lícula ‘Wonder’, un recent èxit de taquilla que precisament tracta la qüestió de l’assetjament escolar. El film és protagonitzat per Julia Roberts, Owen Wilson i Jacob Temblay.

L’Oficina Jove té d’altres activitats juvenils de lleure a punt de cara a aquest estiu, com ara una sessió de piscina nocturna (25 de juliol a la Piscina Municipal) i un Escape Room (31 de juliol al Centre Cívic).

D’altra banda, s’han obert les inscripcions prèvies per al joc de rol de terror ‘From dusk till dawn’, coordinat per Xavi Socías, que es farà el 7 d’agost, de les 6 de la tarda a les 3 de la matinada, a la Sala de Sant Domènec. El tràmit es pot fer a l’Oficina Jove (973355608) o bé per whatsapp al 607866902.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 330 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×