CineClub La Seu d’Urgell inicia avui dijous la programació del 1er trimestre del 2016

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El CineClub La Seu d’Urgell inicia aquest avui dijous la programació del primer trimestre del 2016 amb la projecció de la pel·lícula Promised Land de Gus Van Sant

El cineclub La Seu d’Urgell inicia aquest dijous 21 de gener la programació del primer trimestre del 2016 amb la projecció de la pel·lícula Promised Land de Gus Van Sant, a les 22h a la sala 2 de cinemes Guiu.

Cineclub La Seu d’Urgell arrenca aquest dijous amb la nova programació d’hivern que ve marcada, una vegada més, per les múltiples col·laboracions amb altres ens com l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell, el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus Ull-Nu, la Federació Catalana de Cineclubs, Paco Poch Films i Sodepau.Aquest trimestre encetem un nou cicle temàtic, que l’anomenem ‘Cinema i sostenibilitat’ on projectarem la Promised Land de Gus Van Sant. Un venedor d’una gran empresa de gas, arriba a un poble amb la seva companya de feina per comprar els drets de perforació als propietaris de terres, gairebé tots ramaders. En aquesta població, assolada per la crisi econòmica dels últims anys, intentarà convèncer la gent dels beneficis de perforar les seves terres, mitjançant la tècnica del fracking.

També projectarem Dersu Uzala, de l’Akira Kurosawa i Un dia vi 10.000 elefantes, de l’Àlex Guimerà i el Juan Pajares, aquesta última en col·laboració amb el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, Ull-Nu. El cicle tindrà continuïtat el proper trimestre.

També farem dos projeccions en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell (EOI), amb els Films Inside Llewin Davis, dels germans Coen, i La famille Bélier, de l’Eric Lartigau. El 4 de febrer es projectarà El camí més llarg per tornar a casa, de Sergi Pérez.

Clourem el trimestre el 17 de març amb la sessió solidària pels refugiats Syria Self-Portrait, d’Ossama Mohammed i Wiam Simav Bedirxan. La recaptació serà destinada a dues entitats beneficiàries que treballen al terreny: ACNUR i Metges sense fronteres. La projecció consistirà en 3 parts, una presentació breu del film i tota la situació que viuen els refugiats, per part d’experts en la matèria i en el món àrab, una segona part que consistirà en la projecció de la pel·lícula SYRIA SELF PORTRAIT (Aigües platejades), un colpidor testimoni fílmic sobre el que està passant a Síria rodat per cineastes sirians, que mostra exactament les causes que ha originat aquest drama que només ha fet que començar. La tercera part serà un cinefòrum. Organitzarà l’acte el Cineclub de La Seu d’Urgell en col·laboració amb la Federació Catalana de Cineclubs, Paco Poch Films i Sodepau.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.988 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×