Cicle Eurítmic Durro les arts escèniques arriben als pobles més petits

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El proper dissabte 8 de juny, Durro donarà el tret de sortida al primer espectacle del cicle Eurítmic Durro, i que seguirà amb dos espectacles més que se celebraran el 15 de setembre i el 5 d’octubre a les 17.00 h al poble de Durro.

Es tracta d’un cicle de petit format, que s’emmarcarà fora de temporada repartit en tres actuacions de juny a octubre. En la seva programació es podrà gaudir d’espectacles de diverses disciplines, des del clown, al teatre familiar fins a la música per a tots els públics.Eurítmic és la disposició harmoniosa de les línies, dels sons, dels moviments, un nom encaixa perfectament amb aquesta diversitat disciplinària que es proposa i que delectarà tothom que hi participi. Tots els espectacles s’oferiran de forma gratuïta, gràcies a una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb el principal objectiu d’atansar la cultura als pobles més petits que de vegades no tenen els recursos econòmics per poder-los oferir.

La producció i la gestió administrativa ha estat a càrrec de Produccions Paupaterres, una entitat cultural sense ànim de lucre, que va sorgir l’any 1998 de la mà d’una colla d’amics amb la iniciativa d’activar l’activitat cultural i musical targarina. Actualment, l’associació compta amb una quinzena de membres actius que treballen de forma altruista durant tot l’any. El futur de l’entitat passa per la professionalització. Així, l’any 2023 i coincidint amb la 25a edició del festival, neix Paupaterres Produccions, branca de l’associació que compta amb dos treballadors i que en poc més d’un any ha organitzat, entre altres, el festival Bmoll, el TastaSons de Preixana, el Sisó Rock, nombroses activitats a l’Espai Mas Colom – Casa Borges i diversos cicles de concerts i espectacles en petits municipis de la província de Lleida.

Cicle Eurítmic
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 73 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×