CICLE DE TALLERS D’INFORMÀTICA I COMUNICACIÓ A TREMP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TALLERS D’INFORMÀTICA I COMUNICACIÓ A TREMP

 
Els 4 tallers han tingut molt bona acollida entre la ciutadania i gairebé s’han exhaurit totes les places.

Tremp, 15 de gener 2015. Des de les regidories de Noves Tecnologies i Joventut a través de la Incubadora de l’Ajuntament de Tremp s’ha organitzat un cicle de 4 tallers adreçats a emprenedors i teletreballadors i, en general a totes aquelles persones que vulguin conèixer les eines informàtiques que ofereix Internet i ampliar les seves competències en aquest àmbit.

tallerstremp

El cicle gira entorn a diferents programes que es poden utilitzar per treballar a distància i a través de la xarxa, alguns exemples són Dropbox, Mailchimp, Twitter, Slideshare o Photoshop. D’aquesta manera, els diferents cursos programats que tindran lloc durant els mesos de gener, febrer i març, s’enfoquen en dues vessants. D’una banda, formar als participants en l’ús d’aquestes eines, moltes d’elles gratuïtes, i d’altra banda, ensenyar a valorar i aprendre quines s’adeqüen més a les necessitats personals o de cada empresa.Malgrat que s’ha començat a fer difusió del programa aquesta setmana la inscripció es troba pràcticament tancada, amb una mitjana de 12 inscrits per taller.

Aquesta formació és possible gràcies a la col·laboració de la Direcció General de Joventut, de la Generalitat de Catalunya; la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Tremp.

Més informació:

Oficina de cultura. Tel. 973650005 (ext. 337)

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,38 de 5 - 8 Vots
Carregant ... - 1.492 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×