El CHPA CADÍ INFANTIL GUANYA A LA PISTA DEL ICG LLEIDA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El CHPA CADÍ INFANTIL GUANYA A LA PISTA DEL ICG LLEIDA LLISTA I S’ASSEGURA LA PLAÇA PEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Un partit trepidant i molt emocionant va enfrontar als dos primers classificats del grup P4 de la Lliga Preferent Infantil d’Hoquei Patins, el passat dissabte 25 de març a les 18:15 a Juneda.

Durant el partit el CHPA CADÍ sempre va aconseguir avançar-se en el marcador.

Un gol d’Ot Planes abans d’arribar als 5 minuts de joc, va encetar el marcador que no es va moure fins a la mitja part.

La pressió per part de l’equip de Lleida va ser constant, però el Cadí va parar els atacs del contrari amb bona defensa i bones actuacions del seu porter Jordi Pons.

Només començar la segona part, durant el minut 2 de joc, va canviar la situació amb un gol del Lleida marcat per Jordi Bosch. El Cadí, concentrat en defensa, en cap moment va deixar de crear també oportunitats de gol, que després de 4 minuts es van materialitzar en el gol de Joel Raya (1-2) . 4 minuts més tard el Lleida tornava a empatar amb un fort xut des de mig camp de Sergi Folguera (2-2), però tambe en 4 minuts el Cadí va aconseguir tornar a superar el resultat en una jugada finalitzada per Gerard Escolà (2-3), i només un minut després Ot Planes aconseguia una diferència més amplia pel Cadí a 7m56s  del final (2-4). Aquí el Cadí va arribar a una fase de respir, i fent ús del seu avantatge va saber controlar el partit. A 1m43s del final el Lleida va aconseguir el 3-4 de la mà de Sergi Duch, i fins i tot l’últim segon va tenir l’oportunitat d’empatar el partit.

Gràcies a aquesta victòria, i a falta de dues jornades per acabar la Lliga Preferent, el CHPA CADÍ està matemàticament classificat pel Campionat de Catalunya Infantil, tenint assegurada la segona plaça del grup (es classifica el primer i segon de cada grup, d’un total de 4 grups de 8 equips cadascún). Ara mateix ocupa la primera posició de grup, amb un partit de més respecte al segon classificat , el ICG LLEIDA LLISTA, clar candidat a l’altra plaça pel Campionat.

ICG_LLEIDA_CHPA

El CHPA CADÍ INFANTIL està format per :

Entrenador : Manel Rubio Aribau

Jugadors : Marc Domingo Carreño, Gerard Escolà Sanz, Aleix Garreta Ponsà, Ot Planes Caminal, Jordi Pons Mendieta (porter i capità), Joel Raya Torra, Jan Roca Tanyà i  Roc Xanxo Prilló

Delegada : Helena Mendieta Cuesta

El club vol agrair a l’afició el gran recolzament que ha tingut aquest equip durant tota la temporada, en els partits jugats a casa, omplint les grades del poliesportiu,

tant per part dels propis socis (pares, mares i entrenadors), de tots els jugadors de les diferents categories, així com de tots els simpatitzants de la Seu.

També agraeix especialment a les institucions i patrocinadors el seu suport.

Tots els han acompanyat i ajudat a aconseguir aquesta fita.

clasificacions

“CAP A FLIX !”

El CHPA CADÍ INFANTIL tornarà a reviure la situació de fa dos anys en que també es va classificar pel Campionat de Catalunya en categoria Aleví, celebrat a Salt (Girona).

En aquella ocasió es va proclamar campió de Catalunya.

Enguany el Campionat de Catalunya Infantil d’hoquei patins es celebrarà a la pista del CP FLIX els dies 21, 22 i 23 d’abril, on hi participaran els 8 millors equips infantils de Catalunya.

A hores d’ara també ja tenen la seva plaça assegurada els equips : FC BARCELONA Lassa i CP VIC A (grup P1), i CP MANLLEU A i CE ARENYS DE MUNT A (grup P2).

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots