Els centres educatius de la Seu d’Urgell ja tenen programades les seves jornades de portes obertes

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Els centres educatius de la Seu d’Urgell ja tenen programades les seves jornades de portes obertes

Tots els centres educatius de la Seu d’Urgell han programat la seva respectiva jornada de portes obertes abans que s’iniciï el període de preinscripció de segon cicle d’educació infantil, primària i ESO per al nou curs escolar 2018-2019.

L’objectiu de les jornades de portes obertes, així com les trobades i les visites als centres, és donar a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.   

L’escola Albert Vives ha organitzat pel dissabte 17 de març, la seva jornada de portes obertes, de dos quarts d’onze del matí a una del migdia. A les 12 del migdia del mateix dissabte tindrà lloc una xerrada informativa. Val a dir que també es podrà visitar l’escola en horari escolar trucant i concertant visita.

Pel que fa a l’escola Pau Claris serà celebrarà la seva jornada de portes obertes, el diumenge 18 de març, de deu del matí a una del migdia. També es podrà visitar l’escola en horari escolar trucant i concertant visita.

La Salle celebrarà una jornada d’escola oberta el divendres 6 d’abril, i dissabte 7 d’abril celebrarà la jornada de portes obertes per a educació infantil, primària i ESO a partir de dos quarts deu del matí. Pel que fa als cicles formatius serà el mateix dissabte 7 d’abril però a partir de les sis de la tarda. Aquest centre també es podrà visitar en horari escolar trucant prèviament per concertar la visita.

L’escola Castell-Ciutat organitza trobades concertades amb les famílies, trucant al centre prèviament.

Per la seva part, el centre educatiu La Valira es podrà visitar l’escola d’educació infantil i primària trucant prèviament per a concertar visita, mentre que per visitar l‘institut s’ha organitzat una jornada de portes obertes pel dijous 15 de març, amb visites guiades amb famílies, de sis de la tarda a vuit del vespre. A les vuit, l’Institut La Valira també oferirà una sessió informativa.

L‘institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell ja va celebrar la seva jornada de portes obertes ahir dimarts 6 de març, adreçada als alumnes d’ESO; mentre que el dimarts 3 de maig, serà per als alumnes batxillerat i cicles formatius, a les vuit del vespre.

Tothom que ho vulgui, pot adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, per informar-se tant dels diferents centres educatius de la ciutat, així com de tot el procés de preinscripció.  

portesobertes2018-escoles

D’altra banda, la preinscripció escolar pel segon cicle d’educció infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria és del 13 al 24 d’abril.

Llar d’infants municipal

Val a dir també que la llar d’infants municipal ‘Els Minairons’ de la Seu d’Urgell realitzarà la seva jornada de portes obertes el dissabte 21 d’abril, de deu del matí a una del migdia.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 151 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×