VISITES GUIADES PER SETMANA SANTA DES DEL CENTRE DEL ROMÀNIC DE LA VALL DE BOÍ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

VISITES GUIADES PER SETMANA SANTA DES DEL CENTRE DEL ROMÀNIC DE LA VALL DE BOÍ

Del 27 de març al 5 d’abril el Centre del Romànic de la Vall de Boí organitza cada dia visites guiades per passejar pels pobles de la vall i descobrir les seves esglésies romàniques i el seu entorn excepcional!

Els 5 itineraris: Taüll, un poble i tres esglésies; Boí, recinte emmurallat; Erill la Vall, el poble que porta el nom dels Senyors; Durro, l’herència del passat medieval i Barruera, el poble al fons de la vall, donen a conèixer l’especificitat de cada esglésies posant en valor el criteri de la UNESCO en la declaració de Patrimoni Mundial del conjunt romànic de la Vall de Boí “com a exemple particularment pur i homogeni de l’art romànic en un paisatge rural mantingut pràcticament intacte”.

La durada de cada itinerari exterior és d’una hora aproximadament i és necessària la reserva prèvia a través de la pàgina web: www.centreromanic.com (els aforaments són limitats). Són 3,00€ per persona i gratuït pels menors de 10 anys.

Informem també que l’horari per visitar les esglésies obertes al públic s’ampliarà per la tarda fins les 20h durant la setmana de Setmana Santa. Per respectar els aforaments i garantir la seguretat dels visitant es seguirà amb l’accés d’horaris per torns que es poden reservar amb dia i hora a través de la pàgina web del Centre del Romànic.

CENTRE DEL ROMÀNIC

Més informació:

Centre del Romànic de la Vall de Boí

info@centreromanic.com

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 62 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×