Novetats del mes de juny, més de cent cinquanta llibres i vídeos

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Novetats del mes de  juny, més de cent cinquanta llibres i vídeos

Ja podeu consultar a la nostra pàgina web les novetats del mes de  juny, més de cent cinquanta llibres i vídeos nous a la vostra disposició!

Hi trobareu, per exemple, més de 40 noves pel·lícules i sèries de televisió, amb títols com la nova versió de El Rey León, l’espectacular film Roma d’Alfonso Cuarón, la nova entrega de la saga Animales fantásticos: los crímenes de Grindelwald o la darrera i personal estrena de Pedro AlmodóvarDolor y gloria.

També incorporem registres nous al fons local, com ara Dones al marge d’Ivet Eroles o Sort Tel-Aviv, de Josep Calvet, i en la secció de narrativa, amb gairebé una trentena de novetats, hi trobareu els èxits del darrer Sant Jordi, com araTàndem de Maria BarbalConsumits pel foc de Jaume CabréSira de María Dueñas (l’esperada continuació de El tiempo entre costuras) o el darrer premi Sant Jordi, L’aigua que vols, de Víctor Garcia Tur.

I pel que fa a la literatura infantil i juvenil, amb més de quaranta novetats, destaquem els títols de l’editorial Flamboyant, convidada especial en una de les darreres edicions del Festival Lo Llumener.

I a més, al nostre Instagram @bibliosort. podeu consultar diàriament les novetats que anem afegint al nostre fons i altres informacions d’interès.

I tot això, com sempre, gratuït amb el carnet de la Biblioteca; si no el tens encara, demana’l aquí!

cent cinquanta llibres
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 40 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×