Cellers AT ROCA decorarà l’arbre de Nadal de Bagergue i col·laborarà amb les campanades de Cap d’Any

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Cellers AT ROCA decorarà l’arbre de Nadal de Bagergue i
col·laborarà amb les campanades de Cap d’Any
La E.M.D. de Bagergue ha arribat a un nou acord amb Cellers AT Roca, de Sant Sadurní d’Anoia, per tornar a col·laborar en la decoració del poble de Bagergue per a les pròximes Festes Nadalenques i l’esponsorització de les Campanades de Cap d’Any.
Cellers AT Roca oferirà el seu producte estrella; Rosat Reserva, per celebrar les campanades de Cap d’Any que porta Bagergue celebrant en els últims anys i que ja és una celebració consolidada per als veïns d’aquesta localitat i tots els visitants que passen aquestes dates a la Val d’Aran.

AT ROCA és el projecte vital d’Agustí Torello Sibill i la seva família nascut amb un objectiu concís: elaborar vins únics que tinguin el poder d’emocionar.

arbre-Nadal-Bagergue
Bagergue ha arribat a un nou acord amb Cellers AT Roca, de Sant Sadurní d’Anoia, per tornar a col·laborar en la decoració del poble de Bagergue

La seva filosofia i compromís es basa en tres pilars identitaris: el territori, les varietats autòctones que el poblen i les persones que l’habiten. I tot això ho aconsegueixen treballant les vinyes velles, veremant i seleccionant manualment els millors raïms de cada cep o practicant una viticultura ecològica sostenible.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 196 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×