Catalunya acull les estades esportives de set equips de la primera divisió sueca de futbol

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
  • Les estades esportives juguen un paper destacat en la promoció de Catalunya, especialment als Països Nòrdics, com un producte que contribueix a la desestacionalització del turisme arreu del territori
  • Els clubs Hammarby, Helsingborg, Gefle, Östersund, GIF Sundsvall, Falkenbergs FF i Halmstad arriben entre aquesta setmana i la que ve per entrenar-se a Salou, Sitges i al Montseny

Per primera vegada, set equips de la primera lliga de futbol de Suècia (Allsvenskan) han triat Catalunya per fer les seves estades esportives. Es tracta dels clubs Hammarby, Helsingborg, Gefle, Östersund, GIF Sundsvall, Falkenbergs FF i Halmstad que arriben entre aquesta setmana i la que ve.

Quatre d’aquests equips entrenaran a Salou, dos a Sitges i un al Montseny. Aquestes estades mobilitzaran centenars de persones entre jugadors, equip tècnic i aficionats que viatgen per seguir el seu equip. El director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, afirma que “aquest tipus d’estades són un dels productes principals en la promoció de Catalunya com a destinació esportiva preparada per acollir i donar servei a tot tipus d’esportistes, des dels més amateurs fins a professionals d’elit”.

Des de l’Oficina de Promoció Turística que la Generalitat té en aquest mercat emissor, es treballa amb els operadors turístics especialitzats per potenciar Catalunya com a destinació de turisme esportiu i captar estades d’equips i esportistes nòrdics. En aquest sentit, la destinació catalana és molt popular entre els clubs de futbol d’aquests països, sobretot entre els de categories infantils i juvenils, tant per fer estades com per participar en torneigs.En el cas d’aquestes estades dels equips suecs, l’elecció de Catalunya ha estat fruit de les accions promocionals que duu a terme l’ACT i en les quals ha participat l’operador turístic Sports International. A més d’aquests 7 equips, aquest operador té previst portar enguany a Catalunya uns 160 equips de futbol més de diferents categories, des de les infantils fins als equips de primera línia.

Catalunya, Destinació de Turisme Esportiu

Salou és un dels municipis que l’Agència Catalana de Turisme certifica amb el segell de Turisme Esportiu perquè disposen d’infraestructures i serveis especialitzats i d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport. Aquest model permet promocionar el turisme esportiu de forma més precisa i segmentada orientant-lo a la demanda.

Catalunya disposa de 16 destinacions certificades amb el segell de Turisme Esportiu: Amposta, Banyoles-Pla de l’Estany, Blanes, Calella, Cambrils, Castelldefels, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, l’Ametlla de Mar, la Seu d’Urgell, Lloret de Mar, Salou, Santa Susanna, Sort, Val d’Aran, l’Hospitalet de Llobregat i Girona.

A dia d’avui, aquest segell aplega a tot Catalunya més de 50 equipaments i empreses d’activitats adherits i 175 allotjaments turístics certificats que sumen prop de 57.000 places.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.510 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×