L’aranès del CAEI, Lluc de Castellarnau, guanya el “I Gran Premi GranUec” en GS U14

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’aranès del CAEI, Lluc de Castellarnau,  guanya el “I Gran Premi GranUec” en GS U14

El cap de setmana passat es va disputar el 1er Gran Premi GranUec en la categoria U14. La competició va consistir en dues proves, un GS el dissabte i un SL el diumenge, amb una elevada participació de 60 corredores i 69 corredors.

El dissabte va clarejar assolellat amb temperatures d’hivern perfectes per disputar-se la primera competició. Es van poder veure boniques baixades dels participants.

El nostre corredor, Lluc de Castellarnau, es va alçar amb la victòria general, amb una bona segona màniga. Destacar també el bon paper dels corredors del club Marc Ubeira, Víctor Puente i Gabriela Zoido que es van classificar en la 6a, 7a i 12a posició respectivament.

El diumenge es disputava el SL, en una pista idònia per córrer. Com el dissabte, es van veure baixades en les quals els corredors van anar al límit. El nostre millor corredor va ser una altra vegada  Lluc de Castellarnau alçant-se amb la segona posició de la general.

Destacar les boniques baixades que van realitzar Víctor Puente que es va alçar amb la 7a posició i Eneko Ros amb la 11a.

En noies destacar la 6a posició general de Paz Vidaor, corredora del primer any i la 10a de Nora Olivella.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots