L’aranès, Lluc de Castellarnau, del CAEI es consolida com líder de la Copa d’Espanya

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El cap de setmana passat es va disputar a l’estació d’esquí d’Astún la 2a Fase corresponent a la COPA AUDI ESPANYA d’esquí alpí de les categories U14 i U16. Aquest esdeveniment va reunir durant 3 dies als millors esquiadors nacionals d’aquestes categories per disputar 4 proves de les diferents disciplines.

El corredor del CAEI i pertanyent al programa de Pre Tecnificació del Conselh Generau d’Aran, Lluc de Castellarnau, va donar un cop d’autoritat en la categoria U14 i es va imposar en 2 de les 4 proves i va aconseguir la segona plaça en les altres 2, reflectint així el gran moment de forma en el qual es troba. Això ho consolida com a líder de la Copa Espanya, arribant a l’última fase amb el dorsal de líder i 215 punts d’avantatge respecte al 2n.

Destacar també l’actuació de la seva companya María Ruíz, corredora del CAEI i també pertanyent al programa de Pre Tecnificació del Conselh Generau d’Aran, es va pujar al podi en la prova de gegant amb un merescut 3r lloc i es va mantenir en el top 10 de la categoria U16. Finalment dir que els corredors del CAEI: Marc Ubeira i Eneko Ros també van tenir unes grans actuacions durant el cap de setmana, demostrant així que els petits de la categoria pugen amb molta força i trepitjant els talons als majors.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots